Stephen King: AZ 2017 (IT) TELJES FILM (horror) magyarul

Your video will begin in 6

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by videoon
134 Views
A várva várt horror film, magyarul. https://vidoza.net/dimpxfm26aen.html

Release date: September 8, 2017 (USA)
Director: Andrés Muschietti
Budget: 35 million USD
Producers: Seth Grahame-Smith, Barbara Muschietti, Dan Lin, Roy Lee, David Katzenberg
Screenplay: Cary Fukunaga, Chase Palmer, Gary Dauberman

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.
A horror legnagyobb mestere, Stephen King kultikus regényéből már készült egyszer film, ám ez az új, az új évezrednek megfelelően sokszor gonoszabb, félelmetesebb és rejtélyesebb. De a bohóc most is visszatér. (Intercom)

Seven young outcasts in Derry, Maine, are about to face their worst nightmare -- an ancient, shape-shifting evil that emerges from the sewer every 27 years to prey on the town's children. Banding together over the course of one horrifying summer, the friends must overcome their own personal fears to battle the murderous, bloodthirsty clown known as Pennywise.

Post your comment

Comments

Be the first to comment